Stav košíku :

0 Kč



Obsah košíku | Vyprázdnit košík | Tel.: 704 713 153

Porovnávání parametrů zboží

Adresa:
Rostislav Ondič
Keramická 124/7
71200 Ostrava - Muglinov
www.djoro.cz
djoro@djoro.cz

Kontakt:


tel.: 558 843 896

větrník na plech

Ilustrační foto

větrník na plech

větrník na plech


Přehled důležitých údajů

Název: větrník na plech
Kód produktu:20004
Cena bez DPH:0,83Kč
Cena s DPH: 1,00Kč
Záruka:2 roky
SkladNení skladem
Počet kusů: ks

Cena: 1,00 Kč (Cena s DPH)

Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:
Obrázek výrobku:

Doplňující informace:

větrník na plech

Karamelový větrník na plech

Suroviny
Na odpalované těsto:
750 ml vody
230 g másla
230 g hladké mouky
špetku soli
8 vajec
Na karamelovou náplň:
750 ml mléka
2 karamelové pudinky
cukr moučka
250 g másla
Na smetanovou náplň:
500 ml smetany na šlehání
2 ztužovače
cukr
Na karamelovou polevu:
250 g cukru krupice
250 ml smetany na šlehání

Postup přípravy receptu
1. Vodu rozehřejeme s máslem a solí, pak najednou přidáme mouku a za stálého míchání vaříme na mírném ohni tak dlouho, až se těsto nelepí na vařečku ani na hrnec (mě to trvalo zhruba 10 minut).Do vychladlé hmoty zašleháme po jednom vajíčka, každé řádně vymícháme a až pak dáme další.
2. Na dva plechy dáme pečící papír a naneseme těsto rozdělené na poloviny. Dáme péct do předehřáté trouby na 200°C. Prvních 15 minut troubu vůbec neotvíráme, bubliny by splaskly. Pečeme asi 30-40 minut. Je však třeba, aby povrch byl na dotek křupavější, protože jak chladne, trochu změkne.
3. Uvaříme 2 karamelové pudinky v 750 ml mléka a necháme vychladnout. Pak vyšleháme máslo s moučkovým cukrem a postupně přidáváme uvařený zchladlý pudink. Dosladíme dle chuti. Vyšleháme dotuha šlehačku se ztužovači a cukrem.
4. Na první plát naneseme karamelovou náplň a na ni rozetřeme ušlehanou šlehačku. Přiklopíme druhý plát a povrch polijeme karamelovou polevou.
5. Poleva: cukr nasypte do hrnce a nechte ho roztavit. Jakmile cukr zkaramelizuje, přilijte do něj horkou smetanu. Buďte opatrní, vzkypí to! Vařte, dokud se karamel úplně nerozpustí (když to bude hodně husté, přilijte ještě trochu horké smetany). Ihned nalijte na větrník a dejte chladit do lednice.